JOKOVIĆ: Lalošević radio časno i pošteno, o tome sam razgovarao sa premijerom

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je Portalu RTCG da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada Crne Gore razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji način.

Smjena Laloševića bila je tema i današnjeg hitnog sastanka Jokovića i premijera Zdravka Krivokapića, zbog kojeg je odgođen ranije najavljeni pres SNP-a.

Joković je za Portal RTCG rekao da je s premijerom razgovarao uopšte o funkcionisanju, te odnosima Vlade Crne Gore prema SNP-a.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je jutros da je protiv Laloševića formiran spis predmeta kod Specijalnog državnog tužioca u odnosu na njegov status i Odluku o dodjeli sredstava za sprovođenje programa sportskih organizacija u 2021.

“Što se tiče prijave, neka ona ide svojim putem. Mi im stojimo za Vasilija Laloševića i mislimo da je radio na najčasniji i najpošteniji mogući način. A ako je Lalošević napravio to što se, on će o tome odgovarati. Što se smjene tiče, mislimo da ona nije bila u redu”, rekao je Joković.

Na naše pitanje da li će smjena Laloševića uticati na odnose u koaliciji uoči najavljene priče o rekonstrukciji Vlade, Joković je rekao:

“Razmijenili smo mišljenja i stavove. Vidjećemo kako će dalje biti, ali Lalošević će svakako odgovoriti na napade”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com