Joković otvorio dane meda u Nikšiću - Volim Podgoricu

Joković otvorio dane meda u Nikšiću

Tradicionalnu septembarsku izložbu Dani meda, koja ove godine ime regionalni karakter, otvorio je potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković.

„Čast i zadovoljstvo je danas biti u gradu pod Trebjesom, na manifestaciji koja pokazuje koliko je Nikšić grad širokog srca koji je okupio pčelare iz Crne Gore i država regiona. Očekujem da će manifestacija dobiti još veći značaj i publicitet i da bude iz godine u godinu sve masovnija. Poslovicom pametan kao pčela, sladak kao med proglašavam ovu manifestaciju otvorenom“, istakao je Joković.

Šef kabineta predsjednika Opštine Nikšić Marko Perućica na tradicionalnoj septembarskoj izložbi Dani meda Nikšić 2022. poručio je da se danas iz našeg grada šalje jedna lijepa slika manifestacije koja je okupila preko 40 poljoprivrednih izlagača.

„Opština Nikšić će i u narednom periodu kao i do sada pomagati poljoprivredne proizvođače, a ova manifestacija i narednih godina biće dio septembarskih dana u našem gradu. Želim uspješan rad svim izlagačima, a sugrađane pozivam da posjete ovu manifestaciju na kojoj je izuzetno bogata ponuda“, zaključio je Perućica.

Prisutnima su se obratili i predsjednik Skupštine pčelara Nikšić Vojin Đukanović, predsjednik Saveza pčelarskog udruženja Crne Gore Radule Miljanić i generalni direktor Direktorata u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miroslav Cimbaljević.

Organizatori manifestacije su Opština Nikšić, Pčelarska organizacija Nikšić i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Za sve prisutne upriličen je i bogat kulturno-zabavni program.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com