Još danas za sve potrošače 10 % popusta na kompletnu kupovinu u novom hipermarketu HD Laković na Zlatici - Volim Podgoricu

Još danas za sve potrošače 10 % popusta na kompletnu kupovinu u novom hipermarketu HD Laković na Zlatici

 

Veliki broj potrošača tokom prvog dana otvaranja iskoristio posebne povoljnosti

Juče je otvoren hipermarket HD Laković na Zlatici. Objekat se nalazi na atraktivnijoj lokaciji – na magistralnom putu, na samom ulazu u glavni grad.

HD Laković je i drugi  dan nakon otvaranja za sve kupce obezbijedio na već niske cijene još dodatnih 10% popusta na kompletnu kupovinu.

Hipermarket  je savremeno opremljen, prijatnog i modernog enterijera, sa preko  15 000 različitih artikala. Ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda ovog objekta je prilagođena potrebama kako lokalnih potrošača, tako i turista koji svakodnevno prolaze i dolaze u naš glavni grad, a poseban akcenat je dat na svježem voću i povrću, kvalitetnim mliječnim prerađevinama, pekarskim delicijama i kontrolisanom kvalitetu svježeg mesa. Radno vrijeme objekta je od 06:30-22:30 časa, svakog dana od ponedjeljka do subote.

Otvaranje hipermarketa HD Laković nestrpljivo je dočekao veliki broj kupaca koji su imali prilike da iskoriste brojne povoljnosti pri kupovini.

1 komentar

  1. Hello there First related Article very relevant I enjoyed very , desirable watch it will speak upon Web website of Company Office Furniture Status deals promotion tasks of office furniture Implementation business office modern day . with focus on Service excellent Business furniture Status is actually company Good Israel business This particular .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com