KAD PROGOVORIM, NA ROBIJU ĆE DA IDU MNOGI: Hrkalovićka napravila haos u pritvoru

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala mafijašima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali i da je sama umiješana u nekoliko likvidacija, napravila je pravi haos juče u pritvoru, piše Informer!

Hrkalovićeva je, tvrde izvori, najstrašnije pobjesnjela kada je saznala da je odbijena žalba njenih advokata koji su tražili ukidanje pritvora. Bila je toliko bijesna, prenose upućeni, da je skoro sat vremena na sav glas vikala tako da su gotovo svi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda mogli da je čuju.

Dijana je jako teško podnijela vijest da ostaje u pritvoru… Čim je čula za to, odmah je počela da viče! Urlala je na sav glas: “Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju!” – prenosi izvor.

Krivično vanpretresno vijeće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu juče je odbilo žalbu branilaca Dijane Hrkalović. Njeni advokati žalbom su tražili da se preinači rješenje sudije za prethodni postupak i da joj se pritvor ukine i omogući odbrana sa slobode. Oni su u žalbi tvrdili da Hrkalovićeva nikako ne može da utiče na svjedoke, jer su svi predloženi svjedoci policajci, pa tako na njih niko ne može da utiče!?!

Hrkalovićki je posle hapšenja 15. septembra određen pritvor do 30 dana. Ona se krivičnom prijavom tereti da je uticala na Dejana Milenkovića, tadašnjeg načelnika Odeljenja za specijalne istražne metode, da ne dostavi na vrijeme tužilaštvu pojedine izveštaje u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, koje je široj javnosti poznato kao “ubistvo na šinama”.

Za to ubistvo bio je optužen upravo Veljko Belivuk, ali je kasnije pravosnažno oslobođen usled nedostatka dokaza.

U međuvremenu, pojavile su se informacije da je bivša državna sekretarka MUP umiješana u likvidacije više osoba, da je znala za skoro sva ubistva klana “Belivuk” i da je u više slučajeva naređivala praćenje ljudi koje su mafijaši kasnije zvjerski ubijali.

loading...

1 komentar

  1. Pa progovori smeće jedno. No nijesi ti smeće. Bunjište je onaj ko te je doveo i postavio na tako odgovorno mjesto. Niko se u tom establišmentu nije pitao što će starleta u policiji. Pa one, koliko znam, služe za neke druge poslove i radnje. To je indikacija koja govori o onima koji su držali ovu šiziku tu gdje je bila. Kakva vlast, takvi i kadrovi…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com