Kanadski turista upao biciklom u mandrać na Prčanju – nevolje sa rupama i kamionima - Volim Podgoricu

Kanadski turista upao biciklom u mandrać na Prčanju – nevolje sa rupama i kamionima

Sve se ipak dobro završilo, čovjek koji je sa bicikla upao s puta u mandrać na Prčanju, prošao je bez povreda, što je njegovoj ženi vratilo osmijeh na lice, a uz pomoć mještana u gustoj morskoj travi pronašao je i svoje naočari i mobilni telefon, što je za njega bilo veliko olakšanje i motivacija da zajedno nastave započetu vožnju ka Lepatenima.

Bračni par Džejms i Kerolajn Kameron iz Kanade htjeli su da danas (četvrtak, 25. maj) uživaju vozeći se kružno od Kotora do Lepetana, pa trajektom na drugu stranu kroz Kostanjicu, Morinj, Risan i Perast i nazad do Kotora, ali su bili ometeni i usporeni zbog radova na lokalnoj cesti i gustim kamionskim saobraćajem na toj dionici.

“Vidio sam kako je čovjek pao sa bicikla u mandrać- uznemirio se brundanjem kamiona koji je išao iza njega, okrenuo se, a nije vidio isječenu rupu na cesti, izgubio kontrolu i sa sve biciklom sletio s ivice puta. Vozač kamiona mu je pomogao da se izvuče iz vode. Srećom te nije udario u kamen ili o uvicu barke, dobro je prošao. Donio sam grabulje pomoću kojih je izvukao i svoje naočare, priča nam Stevo Popović, koji je pritrčao da im pomogne. Džejms i Kerolajn pričaju za Bokanews da su u Crnu Goru doputovali 21. maja iz grada Edmontona (Kanada) i smjestili se u Kotoru, gdje namjeravaju da ostanu do 6. juna, a vrijeme će provoditi radno i u rekreaciji.

(bokanews)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com