KNEŽEVIĆ ČESTITAO VUČIĆU POBJEDU NA IZBORIMA: Narod najviše vjeruje Vama i Vašoj odmjerenoj politici u ovim turbulentnim vremenima - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ ČESTITAO VUČIĆU POBJEDU NA IZBORIMA: Narod najviše vjeruje Vama i Vašoj odmjerenoj politici u ovim turbulentnim vremenima

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević čestitao je pobjedu na jučerašnjim izborima lideru Srpske narpedne stranke (SNS) i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

„Osobita mi je čast i zadovoljstvo da u ime svih članova i simpatizera Demokratske narodne partije, kao i u svoje ime, čestitam prvenstveno Vama, Republici Srbiji i svim njenim građanima, na fer i demokratski sprovedenim predsjedničkim, parlamentarnim i izborima u dvanaest lokalnih samouprava, čime ste još jednom pred Evropom i međunarodnom zajednicom iskazali visok demokratski kapacitet i spremnost da građani Srbije na visoko civilizovan način potvrde svoju slobodno izraženu volju.“, kazao je Knežević.

Knežević je Vučiću takođe srdačno čestitao na skoro dvotrećinskom povjerenju građana Srbije, imajući u vidu dominantan trend u brojanju glasova, gdje su, kako navodi, građani koji su na predsjedničkim izborima svojim glasovima potvrdili njegovu personalno superiornu poziciju, i u najvišem stepenu pokazali da Vučiću iskreno vjeruju kao čovjeku i državniku.

„Građani Srbije su snažno podržali Vašu prepoznatljivu, odmjerenu politiku u evropskim i svjetskim okvirima, uz nesvrstanu poziciju dobronamjerne i vanblokovske Republike Srbije, okrenute miroljubivoj koegzistenciji i saradnji sa svim zemljama svijeta, uz očuvanje vlastitog identiteta, teritorijalnog integriteta i državnog dostojanstva. Dozvolite da Vam ovom prilikom čestitam i na dominantnom rejtingu partije koju predvodite, u uvjerenju da će SNS i nadalje predstavljati političku okosnicu afirmativnog puta Republike Srbije, uz otvorenost prema svim onim partijama, kojima su programska načela SNS-a bliska, globalni interesi Srbije u prvom, a pojedinačni, uskopartijski, u drugom planu.“, kazao je Knežević.

Knežević je čestitao i na visokom pozicioniranju Vučićeve stranke na izborima za lokalne samouprave, uz realna očekivanja da će SNS sa programski srodnim strankama nastaviti da vodi Beograd i druge gradove Srbije.

„Većinska podrška građana Srbije u zemlji i rasijanju istovremeno je potvrda još jedne važne činjenice – da narod najviše vjeruje Vama i Vašoj odmjerenoj politici upravo u ovim turbulentnim vremenima! A  takođe i SNS-u, na čijem ste čelu, kao garantu mira i stabilnosti države, zbog čega ćete i u narednom periodu zasluženo voditi prosperitetnu Srbiju, uvaženu u domaćim i najširim međunarodnim okvirima na putu progresa za sve njene građane.“, zaključio je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com