KONATAR: Spajić i sve partije parlamentarne većine da se izjasne podržavaju li Milovića i njegove aktivnosti - Volim Podgoricu

KONATAR: Spajić i sve partije parlamentarne većine da se izjasne podržavaju li Milovića i njegove aktivnosti

“Zbog svega što smo čuli i vidjeli na jučerašnjoj sjednici Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore jasno je da Andrej Milović više ne može obavljati funkciju ministra pravde, jer bi u suprotnom to značilo dalju kompromitaciju te funkcije i ugrozilo borbu protiv kriminala i korupcije”, saopštio je šef poslaničkog kluba URE Miloš Konatar.
On je istakao da jučerašnji napadi Andreja Milovića na rukovodioca Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića, a samim tim i na Vladimira Novovića i Specijalno državno tužilaštvo, jesu napadi na ljude koji se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije. Konatar je dodao da je to Milović i do sada radio po zadatku, napadajući takođe i Dritana Abazovića i Filipa Adžića.
Konatar je postavio pitanje za premijera Spajića i sve političke subjekte u Vladi Crne Gore, ali i one koji čine skupštinsku većinu – da li podržavaju Andreja Milovića i njegove aktivnosti?
“Premijer Spajić treba da smijeni ministra Milovića ili da mu pruži podršku – i onda će sve biti jasno”, zaključio je Konatar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com