KRISTINA JE BILA JEDINA ŽENA U AVIONU PRIGOŽINA: Bila je stjuardesa, a evo kako je dospjela na kobni let - Volim Podgoricu

KRISTINA JE BILA JEDINA ŽENA U AVIONU PRIGOŽINA: Bila je stjuardesa, a evo kako je dospjela na kobni let

Ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj saopštila je spisak putnika koji su poginuli u Tverskoj oblasti u blizini sela Kuženkino kada se srušio avion Embraer sa deset putnika.

U pitanju su: Propustin Sergej, Makarijan Evgenij, Totmin Aleksandr, Čekalov Valerij, Utkin Dmitrij, Matusev Nikolaj i Jevgenij Prigožin. Među članovima posade bili su pilot Levšin Aleksej, kopilot Karimov Rustam i stjuardesa Kristina Raspopova.

Među putnicima, posebnu pažnju privlači jedina žena koja je bila u avionu, a u pitanju je lijepa stjuardesa Kristina Raspopova. Njene fotografije se, nakon što je objavljeno da je ona među poginulim putnicima, šire društvenim mrežama.

U trenutku pogibije imala je 39 godina. Zaposlila se u kompaniji MNT Aero, radila je po ugovoru, i bila je zadužena za privatne letove. Neposredno prije tragedije, požalila se najmilijima zbog kašnjenja leta. Ona je u srijedu ujutru na društvenim mrežama objavila fotografiju svog doručka i kofera sa natpisom “Cabin”.

Sudeći po objavama, radila je u privatnom avionu, a slike iz kabine često je objavljivala na društvenim mrežama. Prema podacima ruskih medija, njen rođeni brat je zamjenik tužioca Jemanželinska Jevgenij Raspopov. Oboje su navodno rođeni u Kazahstanu, iako na Kristininom profilu piše da se radila u Moskvi.

Kada je odlučila da se osamostali, navodno se iz Kazahstana preselila u Moskvu.

“Otišla je u Moskvu da bi ostvarila svoje snove. Imala je jak karakter, bila je vrlo ambiciozna”, ispričala je osoba koja ju je poznavala, a koja je željela da ostane anonimna.

Pored toga, često je putovala. Na njenom profilu piše da je rođena u Moskvi, ali poslednjih nekoliko godina živi u Sankt Peterburgu, piše MSK1.

Prema podacima ruskih medija, Kristina navodno nije bila bliska sa rođenim bratom.

“Živjeli su drugačije živote, povremeno su se čuli telefonom, viđali su se jednom godišnje. On nije znao da je ona letjela u avionu sa Prigožinom. Znao je da radi kao stjuardesa na jednom privatnom avionu, koji su iznajmljivali ljudi koji sebi mogu da priušte takav luksuz”, dodao je izvor blizak porodici.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com