KIC: JAM 2021. Koncertni program – Kuhinjazz - Volim Podgoricu

KIC: JAM 2021. Koncertni program – Kuhinjazz

U okviru manifestacije “Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori” koji se odvija pod motom “Balkan džez” mladi crnogorski bend Kuhinjazz prirediće koncert u četvrtak, 22. aprila, u velikoj sali KIC-a, u 20 sati.

Osnovu Kuhinjazz čini trio u sastavu Enes Tahirović, klavijature, Slaven Ljujić, bas, i Martin Đorđević, bubnjevi, a proširuje se sa gostujućom duvačkom sekcijom Stefan Pavićević, saksofon i Dejan Ljujić, trombon. Nakon pojedinačnih i grupnih nastupa, članovi ansambla Kuhinjazz je od prošle godine počeo s autorskim radom, koji
će predstaviti premijerno u okviru JAM 2021.

Nakon završenih studija džeza na prestižnim džez akademijama u inostranstvu Martin Đorđević je diplomirao u Sijeni, Italija, Enes Tahirović u Gracu, Austrija, a Slaven Ljujić u Bostonu, SAD, mladi muzičari su se vratili u Podgoricu sa željom da kroz autorski, izvođački i pedagoški rad doprinesu razvoju crnogorske džez scene. Imajući u obzir da je aprilska manifestacija Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori od svog nastanka bila od suštinskog značaja za edukativni i muzički razvoj svih članova Kuhinjazz, ovaj koncert predstavlja nastavak saradnje kroz zajedničko stvaralaštvo jedne mlade džez generacije.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen (Velika sala do 50 mjesta), a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana od 9 do 20 sati. 

1 komentar

  1. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com