LALOŠEVIĆ: Inicijativa za moju smjenu je mućka, dogodila se dok sam bio u Sloveniji, podnijeću prijavu protiv Vesne Bratić

Dosadašnji direktor Uprave za sport Vasilije Lalošević saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare u Socijalističkoj narodnoj partiji kako je inicijativa za njegovu smjenu mučka i podla.

“Dok sam bio na službenom putu u Sloveniji uslijedila je inicijativa za moju smjenu. Svaka inicijativa je legitimna ali ovo danas je nečovječno “, rekao je on.

On je istakao i kako su se udružile “dvije zlobne žene”.

“Ovdje je riječ o zamjeni teza i neću dozvoliti da me blate oni koji nemaju veze o sportu”, dodao je Lalošević.

Lalošević je naglasio da ministarka Bratić ne zaslužuje da ostane na funkciji, kao ni državna sekretarka Kadović, protiv kojih će podnijeti krivičnu prijavu zbog lažnih navoda.

On je istakao da je u martu poslao upitnik WADA-i, ali da isti nije “nikad nije ugledao svjetlo dana”.

Lalošević je naglasio da će umjeti da se odbrani bilo koja inicijativa da bude podnesena protiv njega i dodao da se na njega vrši pritisak i da je rješenje o njegovom izboru za v.d. glasilo “do izbora novog” i da nijesu pominjani rokovi.

Komentarišući prijavu SDT-a rekao je “ne bilo mi većeg zločina”.

-Sve što sam u životu radio, radio sam časno i pošteno…spreman sam da uložim sve snage da odbranim svoj ugled i čast, kao i SNP-a- poručio je Lalošević.

Dodao je da je, kada je riječ o dodjeli novca, Ministarstvo bilo ažurno sportisti nikad novac dobili ne bi.

Kaže da je sve dokumentovano i da se dokumentacija nalazi na sajtu.

Povodom navoda o isplati sredstava, koji su saopšteni iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, on se upitao kako su one mogle biti nezakonite ukoliko je samo ministarstvo finansija potpisom bilo saglasno sa tim.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com