Maloljetnici PRIJETILI NOŽEM radnici marketa, UKRALI 120 eura i mobilni telefon?

Tri maloljetna lica, J.V. (17) iz Zrenjanina (Srbija), V.P. (16) iz Leskovca (Srbija) i A.Š. (14) iz Rožaja osumnjičeni su da su prije šest dana počinili razbojništvo u marketu  “Sami trade” u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije.

“Budvanska policija podnijela je državnom tužiocu za maloljetnike u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, protiv J.V. (17) iz Zrenjanina ( Srbija), V.P. (16) iz Leskovca ( Srbija) i A.Š. (14) iz Rožaja – učenika sa boravkom u Budvi, jer se sumnja da su počinili razbojništvo 6. oktobra ove godine godine kada su oko 21.30 maskirani ušli u market “Sami trade”, gdje je jedan od njih radnici prijetio nožem, drugi otvorio kasu i iz nje uzeo pazar u iznosu od oko 120 eura, a treći za to vrijeme čuvao stražu odnosno osmatrao ulaz u slučaju da u market krene da ulazi neko od građana. Oni su takođe, sumnja se, kada su krenuli da bježe, od radnice uzeli mobilni telefon kako bi je onemogućili da pozove policiju. Događaj je ipak, kada su lica pobjegla, prijavljen policiji”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je su budvanski policajci službenici CB Budva osumnjičene uočili sinoć, kako se kreću mračnim dijelom jedne ulice u Budvi.

“Kod njih su pronađeni nož i stvari koje su, kako se sumnja, imali namjeru da iskoriste za maskiranje za drugo razbojništvo koje su, sumnja se, planirali. Nadležni tužilac za maloljetnike se izjasnio da se poseban izvještaj podnese u redovnom postupku, te stoga ova lica nisu zadržana. Tužilac je naložio i da  osumnjičeni zajedno sa roditeljima pristupe u nadležno tužilaštvo radi saslušanja”, zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button