MANDIĆ: Postaćemo najveća stranka u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

MANDIĆ: Postaćemo najveća stranka u Crnoj Gori

Na današnjoj četvrtoj redovnoj Skupštini Nove srpske demokratije u kojoj je učestvovalo 392 skupštinara, za predsjednika stranke je tajnim glasanjem, bez ijednog glasa protiv izabran Andrija Mandić.

Za potpredsjednike stranke izabrani su Slaven Radunović, Simonida Kordić, Marko Kovačević i Jelena Božović.

Mandić je obavijestio Skupštinu stranke da će na prvoj narednoj sjednici Glavnog odbora za predsjednika Izvršnog odbora izabrati Jovana Jola Vučurovića, da će na čelu privredno-ekonomskog savjeta biti Milutin Đukanović, dok će na čelu političkog savjeta Nove srpske demokratije biti izabran Budimir Aleksić.

Mandić je kazao da Nova srpska demokratija svjedoči spajanju iskustva i mladosti, te se nakon njegovog izbora za predsjednika stranke zahvalio skupštinarima, izrazivši uvjerenje da će Nova srpska demokratija, vrijednim i posvećenim radom kako iskusnijih, tako i mlađih generacija postati najveća stranka na političkoj sceni Crne Gore.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, poželio je skupštinarima srećan rad, a Novoj srpskoj demokratiji puno uspjeha.

“Predsjednik Mandić je istakao da s obzirom na činjenicu da je ovo radna Skupština, na nju nisu pozivali goste, osim delegacije Demokratske narodne partije koju Nova srpska demokratija ne smatra gostima, već braćom”, navodi se u saopštenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com