Počinje instalacija računarske opreme u školama u Herceg Novom - Volim Podgoricu

Počinje instalacija računarske opreme u školama u Herceg Novom

vikenda počinje instalacija računarske opreme u školama na teritoriji Opštine Herceg Novi.

“Računarske učionice najveće hercegnovske škole JU OŠ „Dašo Pavičić“ biće opremljene sa 32 računara, dva televeizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača, dok će se u kabinetima instalirati 15 računara, 15 televizora i sedam laptopova. Područna jedinica u Sutorini dobiće dva laptopa i dva projektora, a područna jedinica u Igalu tri računara i tri televizora 65 inča”, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Kabineti škole „Ilija Kišić“ biće opremljeni sa pet računara, pet televizora i pet laptopova, dok će se u računarskoj učionici instalirati 16 računara, televizor i mukltifunkcionalni štampač.

U kabinetima u JU OŠ „Milan Vuković“ biti instalirano devet računara, devet televizora i četiri laptopa a u računarskoj učionici 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač.

Područne jedinice ove škole u Podima i Kruševicama dobiće po laptop i projektor.

U kabinetima JU OŠ „Orjenski bataljon“ biće instalirano osam računara, osam televizora 65 inča i tri laptopa, dok će računarska učionica biti opremljena sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem.

Područna jedinica u Kamenarima dobija dva laptopa i dva projektora. U područnoj jedinici u Baošićima, instaliraće se tri računara i tri televizora.

JU Srednja mješovita škola „Ivan Goran Kovačić“ će svoje kabinete opremiti sa tri računara, tri televizora i pet laptopova a računarsku učionicu sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim računarom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com