MANDIĆ: Uzalud DPS huška, jedini su oni izudarali zdrav razum građana i privrede

Sve građane, njihov zdrav razum, privredu, i budžet udarala je samo Demokratska partija socijalista. To vrijeme je prošlo. U kontekstu borbe protiv korona virusa vrhunac je bio u julu prošle godine kada smo bili prekrižani na svjetskoj turističkoj mapi. A, kada su novčanici i naših građana i naših privrednika bili prazni, kazao je Generalni direktor Direktorata za kontrolu kvaliteta i ljudske resurse u Ministartsvu zdravlja, dr Slobodan Mandić.

“Bez velike polemike i riječi nedostojnih u javnoj komunikaciji, premda je jasno da DPS Crnu Goru i dalje smatra svojom prćijom zaboravljajući da se sad samo svojima kod kuće tim riječima mogu obraćati, dovoljno je da se okrenete oko sebe i uporedite DPS sezonu i ovu sad”, istakao je Mandić. 

Dodaje da sa prošlogodišnjih 14 hiljada turista na današnji dan prošle godine, uporedite 140 hiljada stranaca na našoj obali sad.

“Ljudi koji danas žive, rade i zarađuju dobro znaju da ih je DPS prošle godine u ovo vrijeme zaključao: bez ikakvog rezultata – niti su spasili zdravlje ni sezonu ni privredu. Naprotiv. Izazvali su katastrofu. U ljeto 2020. godine, rad noćnim klubovima je bio zabranjen, ograničeno je bilo kretanje među opštinama, zabranjena ili ograničena ugostiteljska djelatnost u više opština. 21. jula prošle godine ponovo je proglašena epidemiju zarazne bolesti novog koronavirusa na cijeloj državnoj teritoriji, scenario koji danas nastojimo da izbjegnemo mjerama koje su privremenog karaktera”, rekao je on. 

Mandić dodaje da DPS uzalud “huška”.

“Svi pamtimo njihov recept: s visine su, maskirani, držali distancu od građana i privrede i gledali u njihove prazne ruke i novčanike. Nema toga više”, zaključio je on. 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com