MASK: Koliko će djece još umrijeti prije nego što se prizna poraz u Ukrajini - Volim Podgoricu

MASK: Koliko će djece još umrijeti prije nego što se prizna poraz u Ukrajini

Američki milijarder Ilon Mask složio se s ocjenom, objavljenom na društvenoj mreži „Iks”, da će Krim i dio istočne Ukrajine ostati ruski, uz napomenu da je samo pitanje koliko će još djece morati da umre prije nego što se to prizna.

Mask, koji je vlasnik „Iksa”, odgovorio je na post korisnika pod imenom „Wall Street Silver”, koji je naveo da 60 milijardi dolara dodatne pomoći Ukrajini neće pomoći Kijevu da izađe iz ćorsokaka.

“SAD i Evropa su izgubili ovaj rat. Došlo je vrijeme da (predsjednik SAD Džozef) Bajden, (predsjednik Francuske Emanuel) Makron i (kancelar Njemačke Olaf) Šolc priznaju da su izgubili. Rusija će sačuvati Krim i dio istočne Ukrajine. To niko neće promijeniti”.

Mask se složio s ovom ocjenom i napisao: „Zaista. Pitanje je samo koliko će djece umrijeti prije nego što se to prizna”.

Mask je u subotu osudio Bajdenov pritisak na Kongres SAD da podrži izdvajanje novog paketa pomoći za Ukrajinu. Biznismen je istakao da je ukrajinski sukob trebalo okončati još prije godinu dana.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com