MEDOJEVIĆ: Ako Krstovići nisu znali šta prevoze, ko je znao? Da li je ovaj kokain u kakvom srodstvu sa onim kokainom iz Volija? - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Ako Krstovići nisu znali šta prevoze, ko je znao? Da li je ovaj kokain u kakvom srodstvu sa onim kokainom iz Volija?

Predsjednik PZP-a Nebojša Medojević ocijenio je nakon oslobađajuće presude Budimiru i Marini Krstović  vezano za šverc više od tone kokaina, da država šalje poruku mladima da „ne rade na grame, već na tone“.

On je upitao ako Krstovići nisu znali šta prevoze, ko je znao?

” Sprdnja od države!!! Poruka mladima: ne radite na grame, radite na tone!!! Šta zna dijete šta je 1,5 tona kokaina!!! Ako Krstovići nijesu znali šta prevoze, ko je znao? 1,5 tona kokaina sam putuje iz Kolumbije do Crne Gore!!! Neki veoma oametan kokain!!!

Sprdnja od sudstva!!! Sprdnja od države!!! Za dva grama marihuane sirotinja dobija po godinu, a za tonu dobijaš orden!! Poruka mladima: ne radite na grame, radite na tone!!! Zna li se da li je ovaj kokain u kakvom srodstvu sa onim kokainom iz Volija?! Država bez pravde je obični plac!! Ograđen bodljikavom žicom!!! ” naveo je Medojević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com