MEDOJEVIĆ: Duvanska mafija samoubija iz zasjede

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da je duvanska mafija iz Crne Gore je toliko raširila svoje pipke po regionu, da najveće ‘tajne’ možete saznati od konobara po lokalima u Podgorici, Baru, Nikšiću, Beogradu, Mostaru, Zagrebu, a posebno u Beču. Jedino crnogorsko tužilaštvo, policija i ANB pojma nemaju.

Prema njegovim riječima sad je najvažnije osnovati što više komisija, biroa, radnih grupa, operativnih timova, organizovati što više radionica, okruglih stolova, seminara, konferencija, promocija, pripremiti flajere, bedževe, prospekte, bilborde, zastave…

 

“Modus operandi ubistava duvanske mafije iz Crne Gore je simuliranje samoubistava – načelnik Kalač iz Rožaja, savjetnik za bezbjednost predsjednika države Bošković itd itd. Mogao bih se kladiti da će zvanična verzija ‘obdukcije’ nesrećnog Elezovića biti samoubistvo”, poručio je Medojević.

Predsjednik PzP-a podsjeća, da je u maju iz Luke Bar izašlo 94 šlepera “plastike” (kodno ime za cigarete) i profit za “nepoznate” švercere je bio 9,4 miliona eura.

“Na crnom tržištu u Crnoj Gori je za prva tri mjeseca 2021. prodato 200 tona cigareta bez akciza i PDV. I zarada je bila 10 miliona eura, a gubitak države 20 miliona eura. Premijer Vlade je Zdravko Krivokapić, ministar finasija Mickej Spajić, v.d. direktor ANB-a Dejan Vukšić, direktor policije je Zoran Brđanin. Važno je da koordinator svih bezbjednosnih službi ima blindu, kriptovani telefon i novu djevojku. Samo relaksirano”, zaključio je Medojević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button