MEDOJEVIĆ: Krivi premijer priznao da je pad BDP-a u prvih šest mjeseci 6%

Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević kazao je da je krivi Premijer je javno priznao da je u prvih 6 mjeseci u Crnoj Gori pad BDP od 6% u odnosu na katastrofalnu 2020 kad je pad BDP bio 15% zbog pandemije.
 
Njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti : 
 
Krivi Premijer je javno priznao da je u prvih 6 mjeseci u Crnoj Gori pad BDP od 6% u odnosu na katastrofalnu 2020 kad je pad BDP bio 15% zbog pandemije.
 
Apostoli “eksperti” očigledno samo gledaju svoj džep i da što više pokradu od ove opljačkane države.  
 
Krivi premijer u atmosferi euforije nastavlja da uveseljava domaću i međunarodnu javnost. Kaže da je naš pad BDP od 6% najbolji rezultat u Evropi, a da nema pojma ni šta je BDP ni kakve su stope rasta u zemljama Evrope. Samo Srbija je imala rast BDP od 1,7% u prvom kvartalu 2021. 
 
Ako već Krivi prati šta radi Srbija, mogao je da pročita i kakva je stopa rasta BDP u Srbiji i da se ne bruka iznošenjem laži.
 
Mi smo i ove godine pod rukovodstvom Krivog Premijera u recesiji, imamo porast nezaposlenosti i eksploziju rasta cijena osnovnih životnih namirnica i goriva.
 
Pošteno je priznati da ne zna i podnijeti ostavku. Svaki dan ove Vlade znači ogromne troškove i sve veću cijenu neznanja i poslušnosti ambasadama i masonima iz Vijesti.
 
Ova Kriva Vlada ima gore rezultate od najgore Vlade u istoriji koju je vodio Duško Marković. Uspjeli su da kreiraju pad BDP od 6% u odnosu na godinu pandemije 2020.
 
Bravo kreteni. Kupite po još jedan mercedes i pođite u Tokijo.
 
“Mi smo do jula ostvarili impozantan rezultat, smanjili pad za devet odsto – to je najbolji rezultat u Evropi, ali mi se ne takmičimo u tome šta je najvažnije u Evropi, već kako građani žive”, navod Krivokapić
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com