MERIDIAN PAY – Samo u Meridianu!

Kao što ste navikli, Meridianbet ne prestaje sa brojnim pogodnostima i sjajnom ponudom za svoje vjerne igrače. Meridianbet je poznat po tome što prati trendove i u svojoj ponudi ima sve vrste uplate, koje odgovaraju svim generacijama i koje idu u korak sa vremenom.

Postoji bezbroj stvari, događaja i teorija koje nisu sigurno tačne, ali ono što sa sigurnošću uvijek možemo da tvrdimo je, da je u Meridianu uvijek najbolja zabava, provod i uvijek veliki broj iznenađenja.

Da je ova tvrdnja zaista istinita i da zabava počinje i završava ko njih, pobrinuo se Meridian  koji donosi potpuno novi način uplate MERIDIAN PAY!

Svaki igrač na Meridianbet sajtu ima u ponudi novi način uplate depozita na nalog. Meridian Pay je usluga koju možete da dobijete na Tobacco s press kioscima koji se nalaze u Podgorici, Kolašinu, Žabljaku, Andrijevici, Šavniku, Pljevljima, Mojkovcu, Spužu, Danilovgradu, Plavu, Cetinju, Budvi, Kotoru, Risnu, Petrovcu, Sutomoru, Baru, Ulcinju, Beranama, Bijelom Polju, Rožajama, Gusinju…

Spisak lokacija možete vidjeti OVDJE.

 Spisak lokacija će vrlo brzo biti proširen na sve Tobacco s press kioske u svim gradovima Crne Gore.

Meridian Pay je jednostavan način uplate, gdje uplaćeni depozit odmah prelazi na vaš keš račun i raspoloživ je za odigravanje ponude na sajtu.

Da sve bude još zanimljivije spremili smo bonus 50% na svaku uplatu koju izvršite putem Meridian Pay-a. Ono što je potrebno da uradite jeste da uplatite depozit, da ga iskoristite za odigravanje Meridianove sjajne ponude i nakon toga da kontaktirate korisnički servis kako bi vam uplatili bonus. Minimalni iznos depozita koji možete da uplatite na ovaj način je 1€. 

Morate priznati da je ovo odlična ponuda, zar ne?

 Pravac najbliži Tobacco s press kiosk, uplatite depozit i osvojite bonus. 

Budite među prvima koji će uplatiti putem Meridian Pay-a!

 

 

 

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button