MILAČIĆ ĐELJOŠAJU: Neću doći u Tuzi, Vi ćete doći u Tužilaštvo u Podgorici

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić kazao je da najnovija dešavanja u Opštini Tuzi, u režiji predsjednika opštine Nika Đeljošaja, samo su nastavak već viđene igre koju DPS pokušava da još jednom odigra u odmazdi prema Vladi Crne Gore.

“Da se ne radi o pokušaju navodne odbrane prava, na šta pozivom građana na otpor poziva predsjednik Opštine Tuzi, pokazuje i samo podsjećanje na sliku Opštine Tuzi iz vremena kada je epidemiološke mjere propisivao kadrovski nekompetentni NKT, kada je Opština Tuzi zbog desetak zaraženih bila nedeljama zatvorena a stanovnici zaključani u kućnom karantinu, preventivno. Tada predsjednik Opštine Nik Đeljošaj nije pozivao ni pokazivao otpor, već voljom partijskog piona DPS-a stajao na stranu nerazumne okupacije, a to vidimo sada, cijele Opštine zbog neadekvatno propisanih mjera kojima su ljudima u toj opštini oduzeta i pogažena skoro sva ljudska prava”, kazao je Milačić i dodao: 

“Danas, na braniku tekovina DPS-a, i u tom isključivom motivu predsjednik Opštine Tuzi pravi doslovno rečeno cirkus, zloupotrebljavajući građane ove opštine u svom naumu da pružaju otpor mjerama koje važe u skoro cijeloj Crnoj Gori, a koje su bar deset puta blaže od nekadašnjih mjera koje je propisivao NKT”, rekao je on.

On je istakoa da ih predsjednik Opštine Tuzi  tokom jučerašnjeg dana , a nastavio  je i danas, redovno informiše o svim idejama, pa poziva jednog po jednog iz vladajuće većine da dođu i posjete ga na barikadama apsurda koje je postavio na ulazu u Tuzi kojima neodgovorno rukovodi.

“Pozvan sam da dođem i ja, kao Predsjednik Prave Crne Gore i jedan od predstavnika vladajuće većine da sa njima pokušam da riješim nastalu situaciju.Ovim putem poručujem predsjedniku Opštine Tuzi, gospodinu Niku Đeljošaju da neću dolaziti da rješavam situaciju koja ne postoji, koja je iskreirana kao davno uigrana politička igra njega i onih kojima je godinama unazad davao podršku za većinu u Parlamentu da se sa narodom Crne Gore igraju onako kako se on danas igra sa Opštinom Tuzi, sa građanima ove opštine, ali ću rado doći kod svakog poštenog i dobronamjernog žitelja Opštine Tuzi za koje je prijateljska ruka Prave Crne Gore uvijek otvorena”; naveo je Milačič i zaključio: 

“Podsjećam gospodina Nika Đeljošaja na ono što je on u svom novom neuspjelom manevru zaboravio, poštovanje zakona Crne Gore nije pozivanje na represivne mjere prema njemu, već je na to obavezan kao građanin Crne Gore, i nema potrebe da me poziva da dođem danas u Opštinu Tuzi jer će on doći u Osnovno državno tužilaštvo, u Podgoricu, gdje će morati detaljno da objasni svaki korak pozivanja građana Tuzi na otpor vlasti u Crnoj Gori. ” 

loading...

1 komentar

  1. Zakon je jednak za sve mjere koje je prosla vlast sprovodila na osnovu procjena NKT dje je opstina Tuzi bila u karantinu su bile neustavne jer NKT nije vlada Crne Gore. Sada kada vlada donosi mjere a predsjednik opstine Tuzi poziva na otpor je znak da država Crna Gora mora da upotrijebi svabzakonska sredstva i normalizuje situaciju u opstini Tuzi. Da se smanji broj zarazenih dok ne stignu vakcine !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button