MILOVIĆ DEMANTUJE DA SE DRUŽI SA KRIMINALCIMA: Onaj ko ovako informerizuje novinarstvo i javnost pocrvenjeti ne može - Volim Podgoricu

MILOVIĆ DEMANTUJE DA SE DRUŽI SA KRIMINALCIMA: Onaj ko ovako informerizuje novinarstvo i javnost pocrvenjeti ne može

Od ovakvog pisanja i od ovakvih neistina jedini ko treba da pozeleni je autor ovakvog uratka, koji je već jednom priznao da mu naslov ne odgovara tekstu gdje je takođe targetirao mene, saaopštio je ministar pravde Andrej Milović na mreži X  povodom navoda da je šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković na dijelu sjednice Odbora za bezbjednost u “gluvoj sobi” detaljno izložio sa kojim se bezbjedonosno interesantnim licima sreće Milović. 

KONATAR: Spajić i sve partije parlamentarne većine da se izjasne podržavaju li Milovića i njegove aktivnosti

MILOVIĆ: Biznis sa azilima u Crnoj Gori započela 42. Vlada i Abazović zadužen za bezbjednosni sektor (VIDEO)

UŽIVO) ŠUKOVIĆ: Ovo je vozilo Milovića nafilovano drogom; MILOVIĆ: Namještaju mi se afere (VIDEO)

Šuković je, navodno, prema informacijama Vijesti, optužio Milovića da se u kontinuitetu sreće sa BIL licima, u jednom hotelu na sjeveru Crne Gore.

Šuković je, prema pisanju ovog medija, precizno saopštio datume, imena i detalje susreta ministra pravde sa desetak navodnih pripadnika organizovanih kriminalnih grupa i grupom Darka Šarića na šta je Milović  kazao da je bio na slavi u hotelu gdje je od 100 gostiju bilo i bezbjednosno interesantnih osoba, da sjedi u lokalima gdje ima i BIL lica, ali da u nekima sjede i ljudi iz tužilaštva, sudstva, policije…

Šef SPO je, navodno prema tvrdnjam nekih od učesnika, na zatvorenoj sjednici objasnio i detalje oko “bezbjednosno interesantne osobe” M.M., koja je navodno Milovićeva djevojka, i naveo precizne razloge za posebne mjere koje policija preduzima u odnosu na nju, među kojima su i njene navodne bivše relacije sa osobama iz kriminalnih klanova, uključujući i sa pokojnim šefom jedne OKG.

M.M. je ili je bila na plavoj Interpolovoj potjernici koju je raspisala Crna Gora, po kojoj su sve članice Interpola dužne da obavijeste kolege u Podgorici kada, gdje i sa kim prelazi granicu. Cilj raspisivanja potjernice je bio da policija uđe u trag osobama iz kriminalnog miljea, a navodno su bili u vezi sa njom.

Šuković je prekjuče na otvorenom dijelu sjednice saopštio da je Milović, prije nego je postao ministar, tražio preko bivšeg v.d. šefa policije Nikole Terzića da se M.M. skine sa liste bezbjednosno interesantnih lica, a da je Šuković to odbio.

“Pozelenjeti jedino i može, jer je očito da onaj ko ovako informerizuje novinarstvo i javnost pocrvenjeti ne može”, naveo je Milović u svom reagovanju. 

On je zahvalio partijskom kolegi Miodragu Lakoviću koji mu je, takođe na svom Tviter nalogu, stao u odbranu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com