Mis Crne Gore Anđela Vukadinović - Volim Podgoricu

Mis Crne Gore Anđela Vukadinović

Mis Crne Gore je Anđela Vukadinović, prva pratilja Katarina Lukovac, a druga Maša Žugić. Tako je odlučio žiri Izbora za Mis Crne Gore koji se večeras održao u hotelu Regent u Porto Montenegro. Za titulu najljepše Crnogorke takmičilo se 12 djevojaka.

Anđela Vukadinović je osvojila i titulu mis fotogeničnosti i Lice hotela “Regent”.

Mis šarma je Anastasija Dragojević, Zaštitno lice hotela “Splendid” i Lice salona “Prive” Maša Žugić.

Prva finalistkinja koja je ušla u Top 5 bila je Anastasija Dragojević, druga Maša Žugić, treća je bila Monika Radović, četvrta Katarina Lukovac, a Anđela Vukadinović peta.

U konkurenciji za titulu su bile Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović.

Djevojke su imale četiri predstavljanja u finalu, a ove godine bilo je i nekoliko novina. Jedna od njih je predstavljanje u narodnim nošnjama.

Pored narodnih nošnji, finalistkinje su se predstavile u haljinama našeg modnog dizajnera i koreografa Mirka Pucijasevića, u novoj kolekciji dvije mlade dizajnerke Kristine Đurković i Andree Čepić – Brenda ANKI i u svečanim toaletama Sleen Exlusive iz Podgorice.

I ove godine Mis Crne Gore dobiće stipendiju Univerziteta Donja Gorica kao i još jedna kandidatkinja po izboru njihovog stručnog žirija.

(rtcg.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com