Montenegro Beer Fest: 26-28. jul: Više od 23 sata besplatnog muzičkog programa

Ostalo je još osam dana do početka prvog izdanja Montenegro Beer Festa, koji se održavaod 26. do 28. jula na Cetinju. Tokom tri festivalske večeri Cetinje će biti centar najbolje zabave u regionu. Na centralnoj bini će nastupiti neki od najpopularnijih regionalnih bendova, koji će posjetiocima pružiti više od 23 sata besplatnog muzičkog programa, praćenog vrhunskom produkcijom.

Svako veče koncerti počinju u 19 časova, a prvi će nastupati crnogorski demo bendovi. Potom će mikrofon preuzeti neki od najboljih rock bendova iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, a većina njih će po prvi put svirati na Cetinju.

Prvo veče će nastupiti bendovi koji na koncertima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. PosleE-playa, Dragoljuba Đuričića i Perpera, od 23 časa Cetinjem će odzvanjati hitovi Van Gogh-a, jednog od najpopularnijih srpskih rock’n’roll bendova. Potom će noć ispuniti tri sata žestokog panka Brkova i Pankreasa.

subotu 27. jula će nakon hard rock zvuka podgoričkog Freedoma, posjetioci uživati u bezvremenskim hitovima Kikija i Pilota, a prvi koncert posle pet godina pauze upravo na Cetinju će održati beogradska grupa Negative. U nastavku večeri će nastupiti Eyesburn, Zoster i Bad Copy.

Posljednje veče festivala će se smjenjivati vrhunski muzičari čiji se koncerti ne propuštaju.Šobić tribute bend će izvoditi pjesme legendarnog crnogorskog kantautora Miladina Šobića, a iz Beograda na Cetinje stižu Neverne bebe, Bajaga&Instruktori i Električni orgazam. Festival će zatvoriti hrvatski rok bend Let 3.

Zagrijavanje za festival, koji organizuju grad Cetinje i Beogradska kulturna mreža, počeće već 18. jula održavanjem raznih programskih sadržaja. Očekuje se više hiljada posjetilaca i turista koji će pored odlične večernje zabave na koncertima, u toku dana biti u prilici da posjete i upoznaju se sa istorijskim blagom crnogorske prijestonice kulture. Na više lokacija u gradu posjetioci će moći da uživaju i u gastronomskim specijalitetima i brojnim pivskim ukusima. Turistička organizacija Cetinja i svi ugostiteljski i smještajni kapaciteti su spremni da prihvate sve goste koji će zbog festivala boraviti u gradu, a Cetinjani će pokazati da su odlični domaćini, željni druženja i interakcije sa okruženjem.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button