NA LUČICAMA PRVE NOVOGODIŠNJE KUPAČICE: Hrabre dame se kupale na crnogorskoj plaži usred januara

Nova godina počela je sa temperaturama koje su daleko iznad prosjeka za ovo doba godine, kako kod nas tako i u regionu. Stoga i ne čudi što su mnogi stanovnici primorja riješili da prvi dan ove godine provedu na plaži, a najhrabriji među njima čak i da zaplivaju.

Tako se i jedna djevojka odlučila da uđe u vodu na plaži u Lučicama u Crnoj Gori.

Ona se ipak zbog ledene vode samo pokvasila do pojasa i tako ostala neko vrijeme, što se vidi i na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Iako je djevojka na plažu došla spremna, u kupaćem, temperatura vode 1. januara natjerala je da ipak ostane odjevena, makar iznad struka.

U prvi mah činilo se da je ova djevojka jedina koja se odvažila da uđe u more, međutim kasnije na snimku može se zapaziti da je u vodi još jedna “novogodišnja kupačica na Lučicama” kojoj, sudeći po tome što je bila u kupaćem, hladnoća nije ni najmanje smetala.

loading...

2 komentara

  1. I meant to submit you that small word just to say thank you when again for those terrific techniques you have contributed in this case. This is very remarkably generous with you in supplying unreservedly all that numerous people could probably have marketed for an electronic book to generate some dough on their very own, chiefly contemplating that you could probably have tried out it in case you deemed important. People assistance also served to grow to be uncomplicated way to be specific that numerous people have the exact same fervor seriously like my extremely personal to find out way additional in regard to this matter. I know there are many additional satisfying sessions forward for these who scan as a result of your website publish.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com