NAJLJEPŠA BAŠTA PODGORICE: Mirela i Ramiz su zaslužni što ova bašta plijeni ljepotom (FOTO)

U selu Pothum u Tizima nalazi se prelijepa bašta koju uređuje Mirela Orahovac. Mirela ima 27 godina, dvoje djece, a da bi ova bašta bila ovako njegovana, najviše pomaže suprug Ramiz.

“Ovo, u stvari nije naša bašta, već moje zaove, ali je mi održavamo jer je ona tokom godine u Njemačkoj. Dolazimo svaki drugi dan”, ispričala nam je Mirela.

Ukoliko imate baštu kojom se ponosite, ili ukoliko vaši rođaci, prijatelji, komšije, imaju baštu kojoj se divite, prijavite je na ovogodišnji, peti po redu Konkurs za izbor najljepše bašte Podgorice, tako što ćete fotografije poslati na email [email protected]

Organizatori ovogodišnjeg konkursa su Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Prvoplasirana bašta osvaja porodični vikend u najekskluzivnijem crnogorskom hotelu Splendid koji je obazbijedila Montenegrostars hotelska grupa. Vlasnici drugoplasirane i trećeplasirane bašta osvajaju porodične večere u poznatim podgoričkim restoranima, a svi dobijaju diplome.

Više o konkursu možete pogledati OVDJE 

Pogledajte baštu koju uređuju Mirela i Ramiz:

A.K.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button