Najljepše Crnogorke za koje možda niste čuli, a izgledaju kao gorske vile (FOTO) - Volim Podgoricu

Najljepše Crnogorke za koje možda niste čuli, a izgledaju kao gorske vile (FOTO)

Crnogorke su sigurno među najljepšim ženama u Evropi.

Visoke, zgodne, samouvjerene, svoje – žene i djevojke iz Crne Gore ostavljaju jak utisak gdje god da se pojave. Nije slučajno što se o njima pisalo kao o ženama od kamena, ljepoticama, ratnicama, gorskim vilama, nježnim majkama koje su odgajale neustrašive ratnike. Crnogorke su danas sigurno među najljepšim ženama u Evropi, a ono što ih izdvaja od drugih je sigurno specifičan utisak jačine koji ostavljaju, prenosi Zadovoljna.

Ko su ljepotice iz Crne Gore za koje možda niste čuli?

Marija Čavić je model, osvojila je Milano i Pariz.

 

 

Foto: PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia

O svom brzom usponu u svijetu modelinga rekla je: „Raspored je jako gust, kastinzi se rade između revija i jedan za drugim. Moram da priznam da sve to zajedno oduzima dosta energije. Između svega se odvijaju i fitinzi pa sam se psihički spremala za sve te obaveze isto koliko i fizički. Ipak, kad se sve zbere, nije mi palo teško zato što prosto sve to zajedno volim.“

Stil Tamare Vešović, supruge fudbalera Marka Vešovića joj je donio više od 75.000 pratilaca na Instagramu.

 

 

„Njega mi je jako važna. Dva puta godišnje idem na tretaman lica gdje stručni tim odredi šta je potrebno da se uradi, koristim kvalitetnu kozmetiku, hranim se manje-više zdravo i trudim se da pijem dosta vode. Možda je to neka tajna mog izgleda, iako mi je 30“, rekla je ona prošle godine.

Tamara i Marko imaju dvije ćerkice, a kako je sama rekla – ženama je nametnuto da moraju da izgledaju savršeno i tokom trudnoće.

„Mi žene, previše smo opterećene izgledom i nametnuto nam je da moramo izgledati savršeno i tokom trudnoće. Trebalo bi da se opustimo, da se manje opterećujemo i da budemo manje samokritične. Ja volim sve što je drugačije i široko. Nikada nisam imala inspiraciju u jednoj osobi, što se tiče stila. Od malena sam znala šta želim da obučem. Rado se ugledam na Džastina i Hejli Biber. Važno je da garderobu nosim ja, a ne ona mene“, rekla je.

Melisa „Statik“ Balić je bila kik bokserka, a onda se prebacila na MMA borbe, a o njoj su pisali i svjetski mediji kao o MMA borkinji koja se transformiše u ljepoticu kad obuče mini suknju.

 

 

Melisini roditelji su iz Crne Gore i ona svoje pobjede u ringu proslavlja ogrnuta u crnogorsku zastavu.

Ivana Malić je djevojka glumca Miloša Bikovića.

 

Rođena je u Baru, pravnica je, a sudeći po društvenim mrežama i ona i Biković najviše uživaju u putovanjima.

Ovih dana ljetuje na grčkom ostrvu Paros, a jednu fotografiju je potpisala sa „mačka gore, mačka dolje“, za šta je dobila više od 2.000 lajkova.

Ivanin stil je besprekoran, a iako često postavlja slike u seksi autfitima nikad ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Lena Radonjić je rođena u Podgorici, model je i živi na relaciji Majami – Njujork.

 

 

Ona je rekla da je od djetinjstva molila majku da je upiše u školu manekenstva, a kako ona to prvobitno nije htjela, sama je nabavila broj telefona i adresu.

Ljubica Medenica je najtraženija manekenka u Crnoj Gori, a za to je dobila i nagradu tamošnjeg Fashion Week-a. Radi i u Milanu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com