“Napuštam DF zbog napada na Aleksu Bečića, sveštenstvo i Krivokapića”

Odbornik Demokratskog fronta u hercegnovskom parlamentu i dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u toj opštini, Boris Seferović,  saopštio je da napušta DF zbog napada na lidera Demokratske Crne Gore i predsjednika Skupštine Aleksu Bečića. Seferović je pristupio Demokratama, kazavši da želi dati doprinos u susret lokalnim izborima 9. maja.

“Već odavno nisam na istom fonu sa svojim političkim partnerima iz Podgorice oličenim u Demokratskom frontu i Novoj srpskoj demokratiji, ali, jednostavno, zbog nekih viših ciljeva, stalno sam davao šansu jer je na vlasti bila odnarođena vlast DPS-a. Poslije izbora 30. avgusta mislio sam da će doći blagostanje i da će sve krenuti jednom uzlaznom putanjom, da se nećemo napadati, da je, jednostavno, vrijeme podjela daleko iza nas. Ali sam se prevario. Prevario sam se jer su napadi tek onda počeli, kako na sveštena lica koja su i nama bliska ovdje u Herceg Novom, tako i na premijera, a, prije svega, na mog dugogodišnjeg prijatelja, a predsjednika Skupštine, gospodina Aleksu Bečića”, saopštio je Seferović.

 
“Tako da se ja, u suštini, odričem te populističke priče i, jednostavno, politike zavađivanja naroda u Crnoj Gori. Zbog svih dešavanja i konstrukcija dajem ostavku na sve funkcije u Demokratskom frontu i pristupam ovom mladom timu Demokrata i dajem puni doprinos našoj ukupnoj pobjedi 9. maja u Herceg Novom, sa svojim iskustvom politički koje se, evo, odvija već dugi niz godina u Herceg Novom tako da će u sinergiji sa ovim mladim ljudima, nadam se, dati pobjednički rezultat u Herceg Novom”, zaključio je Seferović.
loading...

2 komentara

  1. Je li ovaj letač preletač mislio da će novoustanovljena vlast početi nešto da radi ili je mislio da će sad svi da “miruju”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button