Nastavlja se dezinsekcija na području Podgorice - Volim Podgoricu

Nastavlja se dezinsekcija na području Podgorice

Realizacija sistematske dezinsekcije na teritoriji glavnog grada nastaviće se danas.

“Dezinsekcija koja će se danas vršiti obuhvatiće naselja: Tološi, Mareza, Vranići, Malo brdo, Momišići, Novi grad, Blok V, Kruševac, 1.maj, Sadine, Gornja Gorica, Donja Gorica, Zabjelo (Tuški put, dio oko Titexa, Pobrežje, Ulica Vojislavljevića), Zelenika, Dajbabe i Dahna”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Dezinsekcija koja će se vršiti sjutra, kako se navodi, obuhvata naselja Konik, Nova varoš, Gorica C, Drač, Vrela ribnička, Stari aerodrom, Stara varoš sa Ljubovićem i Čepurcima, Drpe Mandića, naselje Budo Tomović sa Pobrežjem, park šuma Zagorič, naselje Zagorič, Stara Zlatica, Zlatička šuma, Masline (Ibričevina sa zonom oko Ribnice).

“Planirani termini za izvođenje dezinsekcije su od 20 do 00 h. Kao i tokom prethodnih priprema za dezinsekcije, pčelari na teritoriji grada su obaviješteni o terminima dezinsekcije”, poručuju iz Glavnog grada.

Napominju, u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, jakog vjetra ili kiše, dezinsekcija će biti realizovana u drugim terminama, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com