NEDOVIĆ: Niti sam prekršila Statut, niti odluku GO, Spajića podržavam - Volim Podgoricu

NEDOVIĆ: Niti sam prekršila Statut, niti odluku GO, Spajića podržavam

Poslanički status koji sam ostvarila na listi PES-a, a na predlog Alternative, jeste obaveza da upravo i dalje zastupam one stavove i ideje zbog kojih sam i prihvatila da budem kandidat za poslanika, kazala je poslanica Pokreta Evropa sad (PES) Jelena Nedović.

Kaže da je program Evropa sad 2, koji će unaprijediti standard povećanjem penzija i plata, kao i odgovorna borba protiv kriminala, jesu teme koje su građanima prioritet.

“Takođe, niti sam prekršila statut, niti odluku Glavnog odbora, jer to Alternativa nema. Na kraju, ono što se vješto izbjegava reći, a to je da nisam ja usamljena u svom stavu podrške u grupi građana bila, već jedan od osnivača Alternative i cijeli podgorički tim je stao uz mene. Imam svoje mišljenje, koje je kompatibilno sa stavom organa PES-a, da Spajiću treba dati šansu u sprovođenju reformi”, kaže Nedović.

Takođe, dodaje da su postojala različita mišljenja i među ljudima koji su je predložili, što je za nju apsolutno razumljivo, iako je bila meta nekorektnih napada od onih koji misle drugačije.

“Koliko je potrebno da dobijemo novu Vladu vidimo danas. Svaka vrsta opstrukcije i odugovlačenja, te produženje ove agonije, nije dobro za društvo i procese. Ne mogu da shvatim da neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme. A one se odnose na sve građane ove države”, smatra ona.

Kaže da moraju zaustaviti odliv mladih ljudi i stvoriti uslove da se vraćaju, a i da ostaju.

“Ovdje se radi o opštem interesu. I kod mene je prelomio opšti interes, a ne interes pojedinaca ili grupe. Od reformi koji planira ova Vlada, svima nama će biti bolje. Duboko vjerujem u to. Šansa se mora dati. Na kraju, imamo izbore za četiri godine. Neka građani presude, podrže ili kazne”, zaključuje Nedović u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com