NIKOLIĆ: Bez DPS nema stabilne Vlade - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ: Bez DPS nema stabilne Vlade

Svaka Vlada koja bi se formirala bez DPS ne bi bila ni stabilna ni jaka, ni dovoljno odgovorna Vlada u pogledu isporučivanja rezultata građanima ali i na evropskom putu, izjavio je Andrija Nikolić, kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”.

„Ukoliko bude dovoljno pameti, hrabrosti i odgovornosti neće biti puno kalkulacija, nego će oni politički subjekti koji čvrsto vjeruju u evropsku budućnost Crne Gore, naći za shodno da pronađu zajednički imenitelj i da se na toj platformi udruže, podijele odgovornost i obaveze, i obavežu se pred građanima Crne Gore. Na način – mi smo se potrudili da budemo politički odgovorni, bez obzira na to kome ste ukazali povjerenje”, istakao je član Predsjedništva DPS-a.

Nikolić je kazao da je potrebno stvoriti “široku vladinu koaliciju koja će voditi ubrzanim putem Crnu Goru ka EU”.
“Koja će imati kvalifikovanu većinu u parlamentu za donošenje najvažnijih odluka u dijelu pravosuđa i svim drugim važnim pitanjima. Takvu koaliciju bi pozdravila međunarodna zajednica.

A takve stabilne Vlade ne može biti bez Demokratske partije socijalista. Zato što je jezgro ovih vrijednosti o kojima govorimo – evropskim integracijama, težište našeg programa. Te vrijednosti su temeljni principi na kojima bi DPS bio spreman da sarađuje i učestvuje u budućoj Vladi, nakon parlamentarnih izbora“, zaključio je Nikolić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com