NIKOLIĆ: PES potvrdio da je instrument u rukama NSD-a - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ: PES potvrdio da je instrument u rukama NSD-a

Odbijanjem inicijative za smjenu Andrije Mandića, koju je Skupštini Crne Gore uputila Demokratska partija socijalista, PES je još jednom potvrdio da je samo beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije, a da je Mandić pravi šef parlamentarne većine, kazao je portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore Miloš Nikolić.

“Zbog toga nam stav PES-a po ovom pitanju nije iznenađenje, kao ni banalni, uličarski odgovor koji je smiješan i domišljat vjerovatno samo njegovom autoru Vasiliju Čarapiću. Svima ostalima, samo je dokaz da su za šefa poslaničke grupe PES-a, Andrija Mandić i Milorad Dodik uzori i politički autoriteti kojima služi”, istakao je Nikolić.

Očigledno je, navodi Nikolić, da su dugovi PES-a prema “srpskom svetu“ i osnivaču ove stranke Igoru Dodiku toliko veliki, da ni “elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima ovog političkog pokreta”.

“Po sličnoj matrici su se ponašali i beogradski tasteri poput Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, koji su danas samo isluženi i beznačajni politički marginalci”, dodao je Nikolić.

Sasvim je izvjesno, ističe Nikolić, da je takva sudbina namijenjena i Poketu Evropa sad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com