“NISAM JEO ĆEVAPE OD LJUDSKOG MESA”: Radoje Zvicer tužio srpske medije

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, koji se nalazi u bjekstvu, tužio je nekoliko beogradskih medija i traži od suda da im zabrani pisanje o tome kako je, navodno, jeo ćevape od ljudskog mesa.

Zvicerov branilac u tužbi navodi da „nije, niti je ikada jeo ćevape od ljudskog mesa“ i u posebnom paragrafu insistira da se medijima zabrani da pišu da je Zvicer uz ćevape od ljudskog mesa „kao prilog obavezno stavljao luk“.

-Nikada mu iz Beograda avionom nisu stizali ćevapi pravljeni od ljudskog mesa, niti je tužilac, kako se to navodi (u medijima, prim. nov), tražio da mu se dostave ćevapi iz jednog poznatog beogradskog restorana, zajedno sa ljudskim ćevapima-piše u tužbi, prenosi Blic.

A ono što posebno smeta Zviceru, kako se može zaključiti po tužbi, je to što se navodi da je u ćevape „kao prilog obavezno stavljao luk“.

Zvicer u tužbi takođe traži i da se medijima specifično zabrani da ubuduće pišu o sledećem:

– Da je Zviceru klan Velje Nevolje avionom u Crnu Goru slao dve vrste ćevapa, jedne od žrtava koje su ubili i samnjeli, a druge od svinjskog mesa koje su kupovali u jednom beogradskom restoranu;

– da je Zvicer voleo da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno da bi mogao da procenjuje koji su mu ukusniji.

(Blic)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button