Normalizovan saobraćaj na putnom pravcu Šavnik-Žabljak - Volim Podgoricu

Normalizovan saobraćaj na putnom pravcu Šavnik-Žabljak

Normalizovan je saobraćaj u mjestu Javorje na putnom pravac Šavnik-Žabljak, saopštio je Auto-moto savez Crne Gore.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnim signalizacijom.

Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina .

Tunel Vrmac na magistralnom putu M-1 dionica Kotor-Krtolska raskrsnica biće zatvoren do 14.02.2023.godine do 17.00 sati zbog radova na sanaciji kanalizacionog kolektora.  Za vrijeme trajanja obustave može se koristiti alternativni putni pravac Kotor-Trojica-Radanovići.

Na magistralnom putu Rožaje-Berane u mjestu Baza saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično.

Od 30.01.2023.godine izvodiće se radovi na dionici naspram Komandnog centra tunela Sozina zbog čega će se povremeno saobraćati naizmjenično i neophodno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije.

Dana 04.02.2023 godine odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na mjestu izvodjenja radova zbog sanacije javne rasvjete  na mag.putu M-3 Danilovgrad-Podgorica na lokalitetima Mareza i Novo Selo.

Na magistralnom putu M-5  dionica Rožaje –Špiljani u toku je rekonstrukcija puta. Saobraćaj se obavlja naizmjenično na mjestima izvodjenja radova.

Zbog  radova na rekonstrukciji dijela magistralnog puta M-4 dionica centar Tuzi (od skretanja za Šipčanik do planiranog kružnog toka-Faza 1) došlo je do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme totalne obustave saobraćaja, saobraćaj će se odvijati lokalnim saobraćajnicama .

Na mag. putu Podgorica-Bioče od 01.02.2023  godine do  01.03.2023 odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni kao i povremena obustava ne duža od 15 minuta zbog izvodjenja radova na izgradnji bulevara Vilija Branta (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka-skretanje za auto- put)

Od 01.01.2023 do 30.04.2023. godine na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica u mjestu Donja Lastva promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Promijenjen je  režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta .

Na auto putu saobraćaj se obavlja bez izmjena u režimu saobraćaja. Apelujemo na vozače da voze oprezno u skladu sa ograničenjima brzine i uz držanje propisanog rastojanja izmedju vozila.

Intenzitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com