NOVAK IZNENADIO I POJAVIO SE NA DOČEKU KOŠARKAŠA U BEOGRADU: Nije mogao da zadrži suze (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

NOVAK IZNENADIO I POJAVIO SE NA DOČEKU KOŠARKAŠA U BEOGRADU: Nije mogao da zadrži suze (FOTO/VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pridružio se košarkašima Srbije na čuvenom balkonu Starog Dvora, gde je narod dočekao srebrnu reprezentaciju i gde će i on proslaviti osvajanje US Opena, svoj 24. osvojeni Grend slem trofej. Đoković nije mogao da zaustavi suze na dočeku.

Čestitao je basketašima i košarkašima i zahvalan je na svemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

“Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde… Hvala što ste došli u velikom broju. Molim vas… Retki su trenuci kada se ostaje bez reči, tresem se i ne znam šta da kažem, a toliko toga bih rekao. Pre svega hoću da čestitam šampionima basketašima i košarkašima takođe na fenomenalnim uspesima. Ne samo ove godine već i kroz istoriju i hvala im što su prihvatili da budem deo ovog slavlja i da se zajedno družimo večeras. Ovo je ostvarenje dečačkog sna iz jednog velikog razloga, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije i ostalih generacija bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata košarkaša, vaterpolista, odbojkaša i ostalih koji su predstavljali Srbiju u svetu.”

Nastavio je Đoković i u suzama rekao:

Bio sam nekoliko puta na balkonu, ali ovo je neprocenjivo i nezamenjivo i ovo se nikada više neće desiti. Definitivno. Ovaj osećaj… Da stojim ovde pored velikih šampiona i velikih ljudi sa kojima imam hvala Bogu prijateljski odnos i sa nekolicinom sam pričao pred izlazak ovde i rekao sam im da sam osetio tu njihovu slogu i zajedništvo i to nas je okupilo ovde i en samo uspeh finala SP već taj momenat ljudskosti koji su pokazali. Boriša… Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Želim da vam kažem da svi slavimo i završavam sa ovom rečenicom: Na svetu nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živela Srbija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Prethodno je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić objavio na svom Instagram nalogu da će se večeras na balkonu Starog dvora, pored srebrnih košarkaša, pojaviti i proslavljeni teniser, novi šampion otvorenog prvenstva Amerike, Novak Đoković.

– Dolazi i Nole, biće spektakl! Samo zbog Beograđana i svog naroda Novak uprkos svim obavezama stiže u Beograd na naš balkon da da, pored naših srebrnih košarkaša, pozdravimo i zajedno proslavimo njegov istorijski rezultat. Hvala ti Novače, u ime celog srpskog naroda – napisao je gradonačelnik na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Izvor: sportal.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com