ADVOKAT MARTINOVIĆ: Porodica Lazović poziva funkcionere Demokrata da odmah saopšte javnosti KO JE KOPAO TUNEL - Volim Podgoricu

ADVOKAT MARTINOVIĆ: Porodica Lazović poziva funkcionere Demokrata da odmah saopšte javnosti KO JE KOPAO TUNEL

Advokat Nikola Martinović u ime porodice Lazović reagovao je povodom sopštenja Demokratske Crne Gore u kojem tvrdi daje tunel do Višeg suda iskopan u vrijeme kada o bezbjednosti vode računa “koalicioni patneri Demokrata”, te da je na djelu “pokušaj da se preko ugleda porodice Lazović skrene pažnja sa nerada i nesposobnosti funkcionera ove partije”.

DEMOKRATE: Da li je tunel pripreman za porodicu Lazović i druge poznate spuške, a ujedno i stanovnike bivšeg sistema

“Povodom saopštenja partije registrovane pod imenom Demokrate, u javnosti poznate po rezultatima u osvajanju i čuvanju fotelja dobijenih političkom trgovinom, u kojem bez i malo stida, bez bilo kakve činjenice i indcija povezuju porodicu Lazović sa otkrivenim tunelom prokopanim do Višeg suda, nužno je saopštiti:

Tunel koji vodi od kanalizacionog sistema do suda, očigledno je prokopan je u vrijeme kada o bezbjednosti račun vode koalicioni, predizborni i izborni partneri Demokrata, pa je ovo partijsko saopštenje očigledno pokušaj da se preko ugleda porodice Lazović, skrene pažnja sa nerada i nesposobnosti funkcionera ove partije”, navodi Martinović.

Koliko su, dodaaje, uspješni u vodjenju države, i brizi za bezbjednosti  i suda i države, najbolje govori činjenica da nisu uspjeli primijetiti da im neko više mjeseci u centru Podgorice kopa tunel do suda.

“Nisu ni mogli jer su na podrivanje naviknuti, potkopavanje im ne smeta, jer i onako već tri godine zdušno kopaju kroz temelje Crne Gore.

Umjesto pripadnika bezbjednosnog sektora, tunel su otkrili službenici suda, pa se postavlja pitanje sto su to radili stručnjaci iz bezbjednosti, i dje su bili dok se tunel kopao.

Za kanalizaciju Glavnog grada zadužen je istaknuti funkcioner ove partije. Ni on nije u okviru svojeg posla primijetio da mu po dobru za koje je partijski zadužen kopaju nepoznati.

Za razliku od Demokrata koji su pokazali da su u institucije kadri ulaziti kroz prozore,  a zarad vlasti trgovati i sa đavolom, porodica Lazović dje god dodje, udje kako čovjeku dolikuje.

I do danas ova porodica nema čega da se stidi. Niti su što ukrali, niti koga izdali, niti prodali i svakoga mogu u oči pogledati.

Lazovići imaju više doktora nauka nego demokrate poslanika, a na slave im dolazi više ljudi nego na kongres ove partije.

To su vrijednosti do kojih drže bez obzira jesu li u toku izborne kampanje ili pregovori za dobijanje mjesta u Vladi.

Porodica Lazović nema što da krije, a DEMOKRATE koji bi vrše vlast imaju dužnost da zbog cijelog društva direktno odgovore : Ko kopa tunele ?”

Zbog iznijetih insinuacija, porodica Lazović poziva funkcionere Demokrata da ako imaju autoriteta i znanja,  odmah saopšte javnosti KO JE KOPAO TUNEL, u suprotnom ne treba biti suviše pametan i zaključiti da je ova partija samo klevetnik i tračara”, poručio je Martinović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com