NOVAKOVIĆ: Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima - Volim Podgoricu

NOVAKOVIĆ: Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima

Radomir Novaković Cakan, predsjednik Biram Crnu Goru- Biram Bar, čestitao je građanima 24. novembar- Dan oslobođenja Bara i Dan opštine.

“Danas i narednih dana će biti svečano, kako i treba da bude. Ono što nije kako bi trebalo da bude je ono što se dešava poslije izbora. Prošlo je tačno mjesec dana od kako su oni održani u Baru. Svi oni koji su bili glasni tokom kampanje ćute, a najtiši su oni koji su u izbornoj noći bili najglasniji. Da li vam je neko obećao nešto u ovih mjesec dana? Naravno da nije, niti hoće, ukoliko niste član neke od opcija koje će biti na vlasti. Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima, a većina sugrađana čekaće naredne da opet čuje od istih kako će živjeti bolje čim oni zasjednu u fotelje”, navodi Novaković.

Zatim je dodao.

“Kao u pjesmi Đorđa Balaševića koji je obilježio dio mog odrastanja, cirkus je otišao iz našeg malog grada, svijetla su pogašena, a stranke koje su učestvovale na izborima u Baru sada čekaju da im neko iz Podgorice kaže sa kim će u naredne četiri godine biti vlast ili opozicija. Nas ne brinu ni jedni ni drugi, mi smo bili i ostaćemo vijerni samo građanima Bara. Ono što je dobro za sve nas- podržaćemo. Ono što ne valja, kao i ranije- nećemo. Pomagaćemo i u narednom periodu koliko možemo, da se glas naših sugrađana čuje sa skupštinske govornice. Biće nas manje, ali ćemo zato biti mnogo glasniji. Uticaćemo diskusijama da razum pobijedi i da se odluke donose ovdje u Baru, u skupštini. Još jednom – srećan praznik našeg grada, našeg Bara”, navodi Novaković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com