Novi Pepsi ukusi samo u IDEA prodavnicama (FOTO)

Novi ukusi Pepsi-ja, Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry, stigli su na crnogorsko tržište i dostupni su isključivo u IDEA prodavnicama.
U Idei Super u tržnom centru Mall of Montenegro kompanija IDEA u saradnji sa kompanijom PepsiCo, organizovala je prezentaciju novih pića za brojne zvanice i kupce, koje su obradovali zanimljivim aktivacijama, poklonima i druženjem sa influenserima.


„Dva nova Pepsi ukusa čine još jedan iskorak ne samo u širenju ponude, već i u predstavljanju novih, egzotičnih i svjetskih ukusa crnogorskim potrošačima. IDEA uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima, sa onim što je prepoznato kod potrošača širom svijeta kao pravi izbor. Ujedno je i to ono što našu kompaniju godinama čini pravim izborom naših kupaca i zbog čega uživamo njihovo povjerenje“- kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.


Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry pozivaju na promjenu rutine, jer promjena uvek donosi i novi doživljaj. „Danas vam ponosno predstavljamo nova dva ukusa iz porodice Pepsi, koji su pored postojećih Pepsi, Pepsi Twist sa ukusom limuna i Pepsi Max bez šećera, dostupni u IDEA prodavnicama. To su Pepsi Lime sa ukusom limete i Pepsi Wild Cherry sa ukusom divlje višnje. Pomno smo osluškivali potražnju na tržištu i na ovaj način omogućili svim ljubiteljima Pepsi-ja da uživaju u novim ukusima u Crnoj Gori, što je zaista izazvalo lijepe reakcije“, rekao je Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije A&P, ovlašćene punionice PepsiCo za Srbiju i Crnu Goru.
Svi oni koji uz nove Pepsi ukuse žele da učine ovo ljeto egzotičnijim, u IDEA prodavnicama ih mogu pronaći u limenkama od 0,33l i pakovanjima od 0,5l. i 1,5l.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button