OBRT POSLIJE HAPŠENJA: Pale zbog prostitucije, pa otkriveno da su one LAŽNE DOKTORKE SA PSIHIJATRIJE

Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije. Lisice na ruke stavljene su joj nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Posle hapšenja se ispostavilo da su njih dvije glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Nakon hapšenja Srpkinja, Vijesti su objavile da su njih dve glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika. Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dvije bile “gošće” osuđenika.

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor, zbog sumnje da je umiješana u posredovanje u prostituciji. Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina”, saopšteno je iz UP.

Božićeva je uhapšena u Petrovcu, a potom je budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica, gdje su inspektori od nje prikupili obaveštenja i oduzeli joj telefon.

VOP/Vijesti

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com