Obustavljen saobraćaj od Plužina do Šćepan Polja, autobusi moraju preko Platija - Volim Podgoricu

Obustavljen saobraćaj od Plužina do Šćepan Polja, autobusi moraju preko Platija

Na magistralnom putu Plužine-Šćepan Polje zbog snijega je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Kako su kazali, na auto-putu je zabranjen saobraćaj za autobuse i teretni saobraćaj preko 3,5t, i ove kategorije vozila se upućuju na magistralni put Podgorica-Kolašin preko Platija.

“Na putnom pravcu Rožaje-Kula-Peć saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila zbog sniježnih nanosa. Na magistralnom putu Rožaje-Berane u mjestu Baza zbog odrona obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila. Putnički saobraćaj se preusmjerava na lokalni put”, navedeno je u saopštenju iz AMSCG.

Kako se ističe, zbog odrona na regionalnom putu R-13 Kolašin-Mateševo na auto putu je zabranjen saobraćaj za autobuse i teretni saobraćaj preko 3,5t. Ove kategorije vozila se upućuju na magistralni put Podgorica-Kolašin preko Platija.

Pojašnjavaju i da od Nikšića do Šavnika zbog sniježnih padavina nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

Zbog odrona u mjestu Sokolovina na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično.

“Na magistralnom putu M-5 dionica Rožaje–Špiljani u toku je rekonstrukcija puta. Saobraćaj se obavlja naizmjenično na mjestima izvođenja radova. Zbog radova na rekonstrukciji dijela magistralnog puta M-4 dionica centar Tuzi (od skretanja za Šipčanik do planiranog kružnog toka-Faza 1) došlo je do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme totalne obustave saobraćaja, saobraćaj će se odvijati lokalnim saobraćajnicama”, piše u saopštenju.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com