Velike padavine u Baru uslovile privremeno zatvaranje nekih ulica - Volim Podgoricu

Velike padavine u Baru uslovile privremeno zatvaranje nekih ulica

Velike padavine uslovile su otežano odvijanje saobraćaja u Baru.

Kako javlja Radio Bar, u ovom trenutku zatvorena je Makedonska ulica, na kritičnom mjestu kod „Las Ramblasa“, gdje se voda u ogromnoj količini pojavljuje već decenijama.

Prema riječima načelnika Komunalne policije, Dejana Škerovića, Bulevar dinastije Petrovića je poplavljen, ali se saobraćaj, iako otežano, ipak odvija. Posljedice nevremena koje je tokom popodneva pogodilo barsku opštinu, naročito su izražene i kod Doma zdravlja. Ipak, ni na toj dionici saobraćaj nije obustavljen. Vozači koji su se odvažili da sjednu za volan, kreću se oprezno i polako.

Načelnica Direktorata PJ za zaštitu i spašavanje Pepa Pavlica Dragišić istakla je za Radio Bar i Bar Info da raste nivo jezera-

“U Virpazaru dosta brzo raste nivo vode. Mi u Direktoratu pratimo situaciju i uskoro se očekuje sastanak povodom nastale situacije. U Planovima zaštite od požara notirane su sve preventivne i operativne mjere svih subjekata”, kazala je ona.

Aco Vulević, načelnik Službe zaštite istakao je za Radio Bar i Bar Info da su “ekipe bile angažovane na tetenu od 17:00 i 20:00. Situacija se prati i biće praćena sve dok to bude bilo potrebno”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com