OSTANI DOMA UZ MINI PANI! Smiksaj i poruči, stiže na tvoju adresu – besplatna dostava - Volim Podgoricu

OSTANI DOMA UZ MINI PANI! Smiksaj i poruči, stiže na tvoju adresu – besplatna dostava

Kompanija Mini Pani pokrenula je akciju pod nazivom “Ostanite bezbjedni i uživajte u Mini Pani pecivima” uvođenjem besplatne dostave svojih slanih i slatkih zalogaja na kućnu adresu, jednostavnim pozivom na broj telefona 067/271-399. 

Mini Pani peciva, koja su već više godina prisutna u Podgorici i Crnoj Gori, postala su nezaobilazna na poslu, školi, zabavama, izletima. Mini Pani je u brojnim domovima i prije korone bio omiljen doručak, užina ili večera. Osim što su ukusna i mirisna, svako od Mini Pani peciva ima preciziran sastav namirnica od kojih su napravljena, kao i hranljivu i energetsku vrijednost, što je dostupno na sajtu MINI PANI

Kako su mjere protiv širenja korona virusa građanima ograničila kretanje, i najviše vremena se provodi u domovima, u ovoj kompaniji su odlučili da ljubiteljima ovih slanih i slatkih zalogaja omoguće da svoja omiljena peciva poruče telefonom, a Mini Pani tim će ih besplatno dostaviti na kućnu adresu.  

Miris i ukus Mini Pani slanih i slatkih zalogaja su nezaboravni, omiljeni i jedinstveni, a sada ih sve možete poručiti putem telefona 067/271-399 za Podgoricu u periodu od 8 do 14 časova.

– Naručite Mini Pani “Mix’n’Go” paket i napravite svoju kombinaciju ukusa, a uz besplatnu dostavu, uživajte u svojim omiljenim proizvodima. Naša peciva isporučujemo u gotovom ili smrznutom stanju, a minimalni iznos porudžbine je 5 eura – navode iz kompanije Mini Pani.

Sve Mini Pani proizvode koje možete miksati pogledajte OVDJE

Ukoliko vjerujete izboru Mini Pani tima, pozovite odmah 067/271-399 i poručite Mini Pani “Mix’n’Go”.

Pogledajte šta sve možete miksati: 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com