OTKRIĆE NAKON MASAKRA: Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu - Volim Podgoricu

OTKRIĆE NAKON MASAKRA: Monstrum iz Žitišta krio jednu veliku tajnu

Siniša Zlatić (38) bavio se preprodajom oružja, a moguće je i da je automatska puška kojom je počinio krvavi pir u Žitištu bila namijenjena za šverc u inostranstvo.

– Zlatić je ilegalno trgovao oružjem. Sarađivao je sa lokalcima iz okoline Zrenjanina u tom poslu. Njima je prodavao ilegalno oružje koje su oni potom švercovali u Dansku, gdje su ga prodavali tamošnjim kriminalcima – kaže za “Blic” izvor upućen u Zlatićeve mutne poslove.

 On dodaje da su lokalci s kojima je Zoran bio u nelegalnom poslu oružje švercovali u Kopenhagen, gdje već duže vreme imaju razgranato tržište. O kojoj količini oružja se radi i koliko je oružja prošvercovano u Dansku, izvor Blica nije mogao da precizira.

– U tom poslu je nekoliko ljudi. Koliko su komada oružja prošvercovali do sada, nije poznato, ali se zna da su veoma jaki u poslu i da mnogo zarađuju – kaže izvor.

Odakle Siniši oružje i kojim kanalima ga je nabavljao, nije zasad poznato, ali će sada na osnovu puške iz koje je počinio krvavi pir biti pokrenuta dalja istraga.

(Blic)

2 komentara

  1. There are a few interesting points in time in this posting but I do not determine if I see these people center to heart. There may be some validity but Let me take hold opinion until I take a look at it further. Very good write-up , thanks and we want much more! Included in FeedBurner likewise

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com