OVO SE DEŠAVA JEDNOM U ŽIVOTU: Pun Mjesec vam donosi novac, a evo šta treba da uradite!

Pun mjesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i mjeseca, odnosno razdoblje kada mjesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete vidjeti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

PUN MJESEC U PONEDJELJAK 20. JUNA DONOSI MASOVNO LUDILO: Stravično upozorenje astrologa! (FOTO) (VIDEO)

Ta svjetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mjesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i donijeti nesanicu, za finansije je ta energija dragocjena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun mjesec nam može donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces iscjeljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas.

Pun mjesec tokom ljetnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine.

Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno vidjeti i Sunce i Mjesec.

Night, Moon, Silhouettes, Human, Marvel, Light, Wonders

Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema mjesecu dok koncentrisano vizualizujete i osjećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mjesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog mjeseca) gledajte u mjesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vjere, osjećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom mjeseca je kombinacija koja uistinu djeluje.

(Miloš Tomić – Astro tumačenja /Atma.hr)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button