Pljevljaci se okupili u znak protesta zbog predloga o manjinskoj vladi

Nekoliko desetina građana spontano se, na poziv facebook grupe „Pljevljaci brane izbornu volju“, okupilo ispred zgrade Opštine u znak protesta povodom predloga da u Crnoj Gori bude formirana manjinska vlada. Okupljeni građani došli su da izraze nezadovoljstvo zbog predloga koalicije „Crno na bijelo“ o formiranju manjinske Vlade.

Skup je protekao mirno, bez zvižduka ili parole, a građani koji su najavili da će se i sjutra u isto vrijeme okupiti na istom mjestu, ali u mnogo većem broju, zadržali su se nešto više od pola sata.

UŽIVO PRES “CRNO NA BIJELO” Abazović: Manjinsku vladu ćemo ponuditi svim poslanicima, navijam da nas podrže i DPS i DF (VIDEO)

Na društvenoj mreži facebook oglasio se i funkcioner Demokratske Crne Gore Nikola Rovčanin, inače izvršni direktor Elektroprivrede koji je na svom profilu napisao

“Čuvari izborne volje građanja, stožer politike pomirenja, oslanac i podrška svim, a naročito ugroženim građanima, moderna evropska građanska priča koja ni slovom ni brojem nikada nije dovodila u pitanje izbornu volju, niti ikada pogazila riječ ili svoj politički princip. Zato je velika čast biti dio ove časne i iskrene demokratske porodice”

Izvor: Pvportal 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com