PROTEST U BERANAMA: Nećemo dozvoliti da partije koje se gase upravljaju voljom naroda

Ovdje smo počeli braniti svetinje, a ovdje ćemo braniti i volju naroda, ne smijemo dozvoliti da partije koje se gase upravljaju Crnom Gorom, branićemo avgustovske izbore i volju naroda, poručio je Obradović na protestu u Beranama

Građani i predstavnici pojedinih partija iz vlasti okupili se ispred zgrade Opštine Berane u znak protesta zbog odluke o formiranju manjinske Vlade.

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata i predsjednik Skupštine opštine Berane, Novica Obradović je kazao, obraćajući se građanima Berana i Crne Gore, da je u Beranama počela borba za slobodnu Crnu Goru i da su spremni da je brane kao 30. avgusta 2020. godine i da neće dozvoliti da se iko igra sa voljom napaćenog naroda.

„30. avgusta 2020. godine narod je kazao da ne želi DPS na vlasti. Partije koje su na vlasti dobile su mandat da Crnu Goru uvedu u red demokratskih država, dobili su zadatak da kriminalnu hobotnicu razgrade.

Danas imamo informaciju da jedna partija ili više njih koje su ostvarile najslabiji rezultat žele da prekrajaju izbornu volju građana.

U Beranama je počela borba za slobodnu Crnu Goru, prva pobjeda koju je tada narod izvojao uz pomoć olovke i večeras ponavljamo da smo spremni smo da branimo volju građana koju smo tada izborili“, poručio je Obradović sa protesta.

Ovdje smo počeli braniti svetinje, a ovdje ćemo braniti i volju naroda, ne smijemo dozvoliti da partije koje se gase upravljaju Crnom Gorom, branićemo avgustovske izbore i volju naroda, poručeno je sa protesta u Beranama i najaviljeno ponovno okupljanje sjutra veče u 18 časova na platou ispred zgrade Opštine.

Na skupu ispred zgrade Opštine su govorili još predsjednik Prave Crne Gore dr Milovan Živković, predsjednik grupe građana „Ne damo Berane“ Aleksandar Delević i predstavnik NVO Alternativa Jovan Petrović.

(Berane Online)

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com