PODGORICA: Vladino vozilo učestvovalo u udesu

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, odmah po saznanju za saobraćajnu nezgodu, izašli na lice mjesta i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Na licu mjesta je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila te da je jedno od njih službeno vozilo Vlade Crne Gore.

N.K. se nalazio u vozilu i on nije odbio alkotestiranje već je alkotestiran od stane pripadnika policije, kao i lice koje se nalazilo sa njim u vozilu.

Policija je prikupila obavještenja od učesnika saobraćajne nezgode ali i od očevidaca.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su o događaju i svim preduzetim radnjama obavjestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U toku su dalje izviđajne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode kao i ko je upravljao službenim vozilom.

Obzirom da se pojavilo više navoda da postoje snimci  i fotografije navedene nezgode a koji mogu doprinijeti rasvjetljavanju događaja molimo građane i predstavnike medija da navedene materijale dostave Upravi policije.

“Obavještavamo Vas da policija u navedenom predmetu potupa profesionalno i da su sve radnje preduzete u skladu sa zakonom”, naveli su iz UP.

 
loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com