PODGORIČANI DILOVALI DROGU: Policija im pronašla HEROIN, DŽOINT I TABLETE

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, vršeći kontrolu lica i vozila na više lokacija na širem području Podgorice, prije tri dana, od lica S.I. (27), S.Ž. (27), D.P. (18), M.U. (18) D.V. (21), L.B. (21) i E.G. (19) oduzeli pakovanje sa sadržajem praškate materije svijetlosmeđe boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, više pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, tzv. džoint, kao i tablete koje se nalaze na listi opijata.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv ovih lica podnesu prekršajne prijave u redovnom postupku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga.

Službenici OB Cetinje su, 27.09.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih podataka, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi bezbjednsono interesantno lice I.P. (39). Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji eventualnog krivičnog djela.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com