PODGORICA: Završni radovi u Ulici Vojvode Vasa Bracanova (FOTO)

Ekipe tehničko-operativnog sektora “Putevi” d.o.o. Podgorica završavaju radove na sanaciji Ulice Vojvode Vasa Bracanova  nakon ugradnje fekalne kanalizacione mreže u dijelu asfaltiranja bočnih prikljucaka na glavnoj saobraćajnici, kao i postavljanje odbojne ograde na putnom pravcu Rogami –  Pričelje.

Započeti su radovi na pripremi postojećih makadamskih saobraćajnica na teritoriji MZ “Ljubović”, krak Ulice Radosava Burića i krak Ulice Kralja Nikole.

Nastaviće se radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije (pješački prelazi, pune i isprekidane linije, jednosmjerne i dvosmjerne strelice) na području grada u Ulici Džordža Vašingtona.

Tokom dana ekipe hitnih intervencija vršit će radove na popravci oštećenih znakova vertikalne signalizacije na Području grada.

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com