PODGORIČANI: Slavica izgleda 20 godina mlađe od svojih godina i objašnjava KAKO JOJ TO USPIJEVA

Slavica Vučurović više od 20 godina ima privatnu ordinaciju Fontis u kojoj kombinuje tradicionalne i alternativne metode liječenja i kozmetičkih tretmana,  a ona sama izgleda 20 godina mlađe od svojih godina.  Osim toga, ova dama zrači pozitivnom energijom i uvijek je nasmijana!

Pitali smo je za recept, i evo šta je rekla:

slavica1

-Lijepe misli i radost u srcu! To je ključno. Smatram da treba liječiti čovjeka, a ne bolesti, i tako i prilazim pacijentima. Nikoga nisam vratila jer nije imao novca,  nikada nisam izdala recept, niti prodala preparat u koji nisam vjerovala i koji ne bih dala svojim najbližima.

Dolazi mi puno mladih ljudi koji imaju problema sa kožom, a nisu informisani da je to problem koji treba napasti sa više strana, spolja i iznutra, tretmanima, ishranom, promjenom načina života.

Veoma je važno ljude edukovati i objasniti im način liječenja, proceduru, a najvažnija je pacijenta ohrabriti i uliti mu samopouzdanje i vjeru. Tog momenta je put izliječenja krenuo.

Bilo je i teških trenutaka, kada se trebalo izboriti sa predrasudama, osporavanjima alteranativnih metoda, koje su danas priznate, ali se, nažalost, nedovoljno koriste u liječenju. svetlana1

Ja mnogo volim svoj posao, pa sam i ordinaciju uredila tako da ovdje provodim puno vremena, i imam sve što mi treba. Uživam kad radim, radujem se kad dolazim u ordinaciju, i ubijeđena sam da je to osnovni preduslov da biste posao dobro radili.

 

loading...

2 komentara

    1. I sama sam godinama odlazila kod Slavice i divnih kozmetičarki koje tamo rade, poseban pozdrav za Slađu, spasili su mi lice. Svaka čast, i samo nastavite!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button