Pogledajte promotivni spot Air Montenegro (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pogledajte promotivni spot Air Montenegro (VIDEO)

Danas, 12.jula, je održana konferencija za medije povodom promotivnog spota Air Montenegra i nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Na konferenciji za medije govorili su ministar finansija i socijalnog staranja gdin Milojko Spajić, izvršni direktor Air Montenegra gdin Predrag Todorović, režiser projekta gdin Nikola Vukčević kao i renomirani kompozitor, muzički producent te protagonista spota gdin Janko Nilović.

Gdin Milojko Spajić je tom prilikom izjavio: ’’Glavna poruka od danas je da smo obećali i ispunili ono što smo započeli u decembru prošle godine. Mi za samo mjesec dana operativnosti imamo 200 ispunjenih letova. Rekli smo tada još u decembru da će kompanija letjeti 1.juna i to se i desilo i moram da iskažem jedan neizmjeran ponos što se to stvarno dešava i što možemo da vidimo u realnom vremenu rezultate kompanije a i Vlade Crne Gore’’

’’Zadovoljstvo mi je da predstavim ovo što smo radili u prethodnom periodu, to se ne odnosi samo na ovaj promotivni spot nego i na jedan osvrt na ovo što smo mi uradili i prethodnih nekoliko mjeseci. Za samo 3 i po mjeseca od osnivanja mi smo imali prvi let što je presedan u avio industriji.
Imali smo bezrezervnu podršku, jako kvalitetne ljude i imali smo svi jednu stvar koja nas je vezala a to je da našoj zemlji damo avio kompaniju koja će biti osposobljena prije početka ljetne sezone.’’, izjavio je izvršni direktor kompanije Air Montenegro.

Naš renomirani režiser Nikola Vukčević se zahvalio timu koji ga je pozvao i izrazio koliko mu je inspirativan bio čitav projekat na kojem je radio i njegovo zadovoljstvo radom sa umjetnikom kao što je gdin Janko Nilović.

Gdin Janko Nilović, renomirani kompozitor, muzički producent čiju su muziku koristili poznati svjetski muzičari poput Jay Z-ija koji je na semplovanoj muzici gdina Nilovića dobio i Gremi nagradu, zahvalio se svim prisutnima što su danas tu i iskazao svoje veliko zadovoljstvo da bude u svojoj Crnoj Gori gdje po prvi put je i profesionalno angažovan.

154 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com